luni, 7 octombrie 2013



CAT-B (Clubul de Analiza Tranzactionala - Bucuresti) va invita in perioada 26 – 27 octombrie 2013, la cursul “Procese de grup in organizatii”.

Cursul este sustinut de Bogdan Serbanescu (Romania), certificat in  analiza tranzactionala, nivelul PTSTA- organizational (Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst).

Prezentarea cursului:
Acest curs va discuta felul in care functioneaza grupurile, etapele dezvoltarii grupurilor si nevoile individuale pe care le presupune fiecare dintre aceste etape, procesele de grup si motivele pentru care unele grupuri functioneaza mai bine decat altele. In cele doua zile de curs vom raspunde la intrebari precum: ce este un grup?, care sunt tipurile de structuri ale grupurilor?, ce functie au grupurile?, de ce vrem sa apartinem unor grupuri?, de ce in unele grupuri ne simtim bine si in altele nu? etc.
           Intentia este ca workshopul sa ii echipeze pe participanti cu suficiente cunostinte teoretice si practice ca sa lucreze cu grupurile (de terapie sau in organizatii si institutii) in asa fel incat sa genereze o functionare sanatoasa a acestora.
Cursul este o oportunitate de a descoperi cum ne comportam in grupuri, care sunt reactiile noastra in raport cu diversele grupuri din care facem parte, in spatiul public (grupuri formale sau informale, inclusiv in organizatii, institutii) si in spatiul privat (familie, prieteni).

Cui se adreseaza?
Cursul se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea personala si profesionala, indiferent de nivelul de cunostere al metodei analizei tranzactionale sau de formarea profesionala. Este recomandat celor care lucreaza in domenii precum: resurse umane, psihologie, pedagogie, medicina, asistenta sociala.

Durata seminarului : sambata: 10.00 – 19.00 cu pauza de masa;
                                    duminica: 10.00 – 19.00 cu pauza de masa.
Pretul: 250 RON. 

Locatia va fi comunicata ulterior celor care se inscriu.

Pentru inscriere si mai multe informatii va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa: ClubulAT@yahoo.com

Mai multe informatii despre seminariile oferite de CAT-B pot fi gasite la:
www.facebook.com/1CATB